SprayMate Scandinavia har såväl den senaste utrustningen från Devilbiss Industrial Finishing som reservdelar till tidigare modeller, inklusive refinishing-sidan.  

 

Nyhet

ADVANCE HD  - HVLP & TRANS-TECH
Sprutpistol för industriell användning i samtliga utförande, med ett brett utbud av munstycken för att passa alla typer av lösningsmedels- och vattenbaserad färg.   Se under våtlack/pistoler för mer information.  

Advance HD Gravity Advance HD Pressure Advance HD Suction


 

 


GTI HD

GTI HD High Demand

GTI HD Pressure feed spray gun. Högteknologisk sprutpistol för bas och klarlack. En helt ny pistol från Devilbiss, utvecklad för att uppnå absolut högsta lackeringskvalitet.


PRI HD

PRI HD High Demand

Sprutpistol med avancerat Trans-Tech luftmunstycke. Speciellt utformad för alla typer av grundlack och fillers.SRI HD Fine finish

Den ultimata pistolen för reparationsmålning. Med förbättrad passform, känsla och komfort.FLG-5

Sprutpistol för generell sprutmålning inom ett brett färg- och ytbehandlingsområde. Ultralätt med ergonomiskt handtag för balans och komfort.
JGA HD

Tillverkad av de bästa materialen för att möta de högsta kraven och säkerställa en lång livslängd. Kan användas för i stort sett alla industriella lösningsmedel, lacker, färger och lim.
DAGR Airbrush